Hogyhogy élünk a halál után

במלאי

גרמניה: 1-3 ימי עסקים, במדינות אחרות: 5-30 ימי עבודה

‏6.50 €
Shipping Prices

A könyv címe talán különösen hangzik, hiszen olyasvalamit feltételez, ami az emberek többségének egyáltalán nem bizonyosság.

Körülbelül három évtizeddel ezelőtt kezdték először komolyan venni és statisztikai szempontból kiértékelni olyan személyek beszámolóit, akik a halál küszöbéről tértek vissza. Ezek a történetek megdöbbentő hasonlóságokat mutatnak, függetlenül attól, hogy ki milyen valláshoz vagy néphez tartozik. Az ennek nyomán kialakult kutatás azonban mindeddig csak tények gyűjtésére szorítkozhatott, anélkül, hogy bármiféle magyarázatot adhatott volna a halállal kapcsolatos mélyebb összefüggésekre.

Dr. Richard Steinpach világos logikával mutat be egy világképet, mely lehetőséget teremt a tapasztalati tények értelmezésére, és egyben hidat teremt a vallásos és tudományos nézetek között.

A szerző találó hasonlataival vezeti el az olvasót arra a felismerésre, hogy a halál csupán a földi test levetését jelenti, az ember Én-je azonban tovább él. E tudással egy létünk teljességéhez vezető kapu tárul ki, és nem csak a halál, hanem az élet értelme is válaszra talál.

מידע נוסף
ISBN 978-3-87860-219-4
מחבר Richard Steinpach
ממדים 11,5 x 18 cm
שפה Magyar
זמן משלוח גרמניה: 1-3 ימי עסקים, במדינות אחרות: 5-30 ימי עבודה